Aurinko­paneelit maatilalle – sähkön­kulutus kuriin ekologi­sesti

Sähkönkulutus tekee ison loven maatilan budjettiin. Tuotantotilat, varastot ja koneet kuluttavat energiaa sen verran paljon, että sähköntuotantoa ja -kulutusta kannattaa suunnitella. Järkevä ja nykyaikainen ratkaisu onkin asentaa aurinkopaneelit maatilalle. Aurinkosähkö tukee loistavasti myös maatilan omavaraisuutta.

Aurinkopaneelit maatilalle kilpailu­kykyiseen hintaan

Savon aurinkosähköltä saat laadukkaan ja kestävän aurinkosähköjärjestelmän. Asennamme aurinkopaneelit maatilalle kokonaispakettina, joka sisältää järjestelmän suunnittelun, asennuksen, käyttöön kytkemisen ja ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit maatilallesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Tulemme mielellämme suunnittelukäynnille, jossa selvitämme maatilasi mahdollisuudet aurinkosähkön tuotantoon, määrittelemme aurinkosähköjärjestelmän järkevyyden ja oikean mitoituksen.

Tiesitkö maatilan energiatuesta?

Maatilojen kannattaa investoida uusiutuvaan energiaan! Maatilan energiantuotannon rakentamisinvestointeihin voi saada energiatukea, joka voi olla 40 prosenttia hankintahinnasta. Saat apua meiltä myös tukihakemusten tekemiseen!

Lue lisää energiatuesta täältä.

Miksi asennuttaa aurinkopaneelit maatilalle?

Maatilat toimivat pitkälti sähkön varassa. Esimerkiksi valaistus, ilmastointi, veden lämmitys tai maitotilojen maidon jäähdytys vaativat sähköä. Suurin kulutuksen tarve on päiväsaikaan, jolloin myös aurinko säteilee voimakkaasti. Tähän suurimpaan kulutusaikaan voidaan tuottaa sähköä ilmaiseksi aurinkopaneeleiden avulla.

Kun hankit aurinkopaneelit maatilalle, teet pitkän aikavälin investoinnin. Säästyt jatkuvasti kasvavilta sähkönsiirtomaksuilta, kun tilallasi tuotetaan itse sähköä. Samalla pienenee kiinteistöjen tuottama hiilijalanjälki merkittävästi.

Koska aurinkopaneeleita on kehitetty viime vuosina valtavasti, ne kykenevät hyödyntämään aurinkosäteilyn entistä suuremmalla hyötysuhteella. Nykyisin aurinkosähköjärjestelmien takaisinmaksuaika on noin 7–8 vuotta ja maatiloilla vain 5 vuotta energiatuen ansiosta.

Näin saat aurinkopaneelit meiltä

Meidän ammattitaitoiset sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit maatilalle. Heillä on pitkä kokemus aurinkosähköjärjestelmistä, niiden asentamisesta ja toiminnasta. Huomioimme aina asiakkaiden tarpeet ja toiveet.

Aloitamme työt aina suunnittelukäynnillä ja teemme urakkasopimuksen kirjallisena. Kirjaamme siihen aurinkovoimalan sisällön, hinnan ja aikataulun. Autamme myös tukihakemusten tekemisessä kiireisiä maatilan yrittäjiä.

Sopimuksen tekemisen jälkeen sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit maatilallesi, kytkevät ne toimintaan ja tekevät ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle. Emme koskaan jätä asiakasta yksin vaan neuvomme aurinkosähköjärjestelmän sujuvan käytön.

Aurinkopaneelit maatilalle edullisesti

Savon aurinkosähkön palvelu on tasokas ja selkeä. Olemme hinnoitelleet sen avoimesti ja kilpailukykyisesti. Koska olemme paikallinen toimija, pystymme olemaan myös edullisempi kuin muut vastaavaa palvelua tarjoavat yritykset.

Aurinkopaneeleiden avulla koko maatilan toiminta on entistä omavaraisempaa ja ekologisempaa, ja me autamme maatilaasi siirtymään aurinkosähkön käyttäjäksi. Voimme samalla tehdä muitakin sähköasennuksia, kuten pistorasioiden lisäyksiä tai korjauksia.

Jos mielessäsi on ollut aurinkosähköön siirtyminen, ota meihin yhteyttä. Löydämme varmasti järkevän ratkaisun.

Osta meiltä – tiedät, mitä saat!

Tarjoamme aurinkopaneelit avoimen edullisesti ja ilman yllätyksiä. Autamme oikein mitoitetun aurinkosähkön valinnassa ja asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat aurinkopaneelit maatilalle. Hoidamme tarvittaessa myös kohteen muita sähköasennusten tarpeita.

Tarjoamme edullisen, laadukkaan ja vaivattoman kokonaispaketin, jonka avulla maatila siirtyy sujuvasti nykyaikaan ja puhtaan aurinkosähkön tuottajaksi. Voimme yhdessä suunnitella maatilallenne sopivan ratkaisun, joka on rahaa ja luontoa säästävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.