Aurinko­paneelit maatilalle – sähkön­kulutus kuriin ekologi­sesti

Sähkönkulutus tekee ison loven maatilan budjettiin. Tuotantotilat, varastot ja koneet kuluttavat energiaa sen verran paljon, että sähköntuotantoa ja -kulutusta kannattaa suunnitella. Järkevä ja nykyaikainen ratkaisu onkin asentaa aurinkopaneelit maatilalle. Aurinkosähkö tukee loistavasti myös maatilan omavaraisuutta.

Tarjoamme aurinkopaneelit vuosituottotakuulla – tätä et muilta saa! Lue lisää

Aurinkopaneelit maatilalle kilpailu­kykyiseen hintaan

Savon aurinkosähköltä saat laadukkaan ja kestävän aurinkosähköjärjestelmän. Asennamme aurinkopaneelit maatilalle kokonaispakettina, joka sisältää järjestelmän suunnittelun, asennuksen, käyttöön kytkemisen ja ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit maatilallesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Tulemme mielellämme suunnittelukäynnille, jossa selvitämme maatilasi mahdollisuudet aurinkosähkön tuotantoon, määrittelemme aurinkosähköjärjestelmän järkevyyden ja oikean mitoituksen.

Tiesitkö maatilan energiatuesta?

Maatilojen kannattaa investoida uusiutuvaan energiaan! Maatilan energiantuotannon rakentamisinvestointeihin voi saada energiatukea, joka voi olla 40 prosenttia hankintahinnasta. Saat apua meiltä myös tukihakemusten tekemiseen!

Lue lisää energiatuesta täältä.

Miksi asennuttaa aurinkopaneelit maatilalle?

Maatilat toimivat pitkälti sähkön varassa. Esimerkiksi valaistus, ilmastointi, veden lämmitys tai maitotilojen maidon jäähdytys vaativat sähköä. Suurin kulutuksen tarve on päiväsaikaan, jolloin myös aurinko säteilee voimakkaasti. Tähän suurimpaan kulutusaikaan voidaan tuottaa sähköä ilmaiseksi aurinkopaneeleiden avulla.

Kun hankit aurinkopaneelit maatilalle, teet pitkän aikavälin investoinnin. Säästyt jatkuvasti kasvavilta sähkönsiirtomaksuilta, kun tilallasi tuotetaan itse sähköä. Samalla pienenee kiinteistöjen tuottama hiilijalanjälki merkittävästi.

Koska aurinkopaneeleita on kehitetty viime vuosina valtavasti, ne kykenevät hyödyntämään aurinkosäteilyn entistä suuremmalla hyötysuhteella. Nykyisin aurinkosähköjärjestelmien takaisinmaksuaika on noin 7–8 vuotta ja maatiloilla vain 5 vuotta energiatuen ansiosta.

Näin saat aurinkopaneelit meiltä

Meidän ammattitaitoiset sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit maatilalle. Heillä on pitkä kokemus aurinkosähköjärjestelmistä, niiden asentamisesta ja toiminnasta. Huomioimme aina asiakkaiden tarpeet ja toiveet.

Aloitamme työt aina suunnittelukäynnillä ja teemme urakkasopimuksen kirjallisena. Kirjaamme siihen aurinkovoimalan sisällön, hinnan ja aikataulun. Autamme myös tukihakemusten tekemisessä kiireisiä maatilan yrittäjiä.

Sopimuksen tekemisen jälkeen sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit maatilallesi, kytkevät ne toimintaan ja tekevät ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle. Emme koskaan jätä asiakasta yksin vaan neuvomme aurinkosähköjärjestelmän sujuvan käytön.

Aurinkopaneelit maatilalle edullisesti

Savon aurinkosähkön palvelu on tasokas ja selkeä. Olemme hinnoitelleet sen avoimesti ja kilpailukykyisesti. Koska olemme paikallinen toimija, pystymme olemaan myös edullisempi kuin muut vastaavaa palvelua tarjoavat yritykset.

Aurinkopaneeleiden avulla koko maatilan toiminta on entistä omavaraisempaa ja ekologisempaa, ja me autamme maatilaasi siirtymään aurinkosähkön käyttäjäksi. Voimme samalla tehdä muitakin sähköasennuksia, kuten pistorasioiden lisäyksiä tai korjauksia.

Jos mielessäsi on ollut aurinkosähköön siirtyminen, ota meihin yhteyttä. Löydämme varmasti järkevän ratkaisun.

Miksi valita meidät aurinkosähkö­järjestelmän toimittajaksi?

Varmistamme, että investointi on kannattava

Sähköinsinöörimme suunnittelee ja mitoittaa kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt ja investointi muutenkin kannattava.

Tästä syystä teemme aina suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta kaikki tarvittava tulee huomioitua.

Kerromme suunnittelukäynnillä rehdisti voimalan tuoton kohteessasi ja annamme sille takuun – jos takaamaamme tuottoon ei päästä, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattu tuottu saavutetaan.

Suunnittelukäynnillä kartoitamme myös kokonaistilanteen – kerromme, mikäli puusto varjostaa liikaa tai katto vaatisi kunnostusta, ennen kuin asennus olisi järkevää tehdä.

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sivustomme lomakkeella tai soittamalle meille!

Aina omat asentajat – ei alihankkijoita

Sähköasentajina työhistoriansa tehneet asentajamme ovat toimineet aurinkopaneeleiden parissa jo vuodesta 2015 ja toteuttaneet jo satoja voimaloita.

Arvostamme työntekijöitämme ja maksamme heille alan parhaimpiin kuuluvan palkan, joten he tekevät työnsä varmasti parhaansa mukaan ja hyvällä asenteella.

Voimme siis kymmenien tuhansien asennettujen paneeleiden kokemuksella sanoa, miten aurinkopaneelit tulee asentaa, jotta ne kestävät Suomen olosuhteissa – ja miten ne eivät kestä.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi.

Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla.

Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Savon aurinkosähkö tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.

Osta meiltä – tiedät, mitä saat!

Tarjoamme aurinkopaneelit avoimen edullisesti ja ilman yllätyksiä. Autamme oikein mitoitetun aurinkosähkön valinnassa ja asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat aurinkopaneelit maatilalle. Hoidamme tarvittaessa myös kohteen muita sähköasennusten tarpeita.

Tarjoamme edullisen, laadukkaan ja vaivattoman kokonaispaketin, jonka avulla maatila siirtyy sujuvasti nykyaikaan ja puhtaan aurinkosähkön tuottajaksi. Voimme yhdessä suunnitella maatilallenne sopivan ratkaisun, joka on rahaa ja luontoa säästävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.