Aurinko­paneelit yritykselle – hyödynnä ilmainen energia

Aurinkosähkö säästää ympäristöä ja pienentää yrityksen sähkölaskua.

Yrityksissä sähkön tarve on usein suurin juuri silloin, kun ilmaista aurinkoenergiaa on saatavilla eniten. Aurinkopaneelit ovatkin järkevä sijoitus tulevaisuuteen, pienentyneiden sähkölaskujen ja hiilijalanjäljen myötä.

Tarjoamme aurinkopaneelit vuosituottotakuulla – tätä et muilta saa! Lue lisää

Aurinkopaneelit yritykselle kilpailu­kykyiseen hintaan

Savon aurinkosähkö Oy asentaa aurinkopaneelit yritykselle ripeästi, huolellisesti ja edullisesti. Haluamme toimia yrityksen apuna ekologisempaan energiantuotantoon siirtyessä ja tarjota aitoa kokonaispakettia kilpailukykyiseen hintaan.

Voitte varata yrityksellenne maksuttoman suunnitteluajan, jossa selvitämme yrityksellenne soveltuvimman aurinkosähköjärjestelmän koon – mihin aikoihin yrityksenne kulutushuiput osuvat ja miten aurinkoenergiaa on silloin saatavilla.

Samalla voidaan selvittää myös sähköauton latauksen mahdollisuudet toimipisteellänne.

Mitä etuja aurinkosähköllä saavutetaan?

Aurinkopaneelit tuovat yrityselle monia merkittäviä etuja. Paikallisesti tuotettu sähkö on asennuksen jälkeen käytännössä ilmaista energiaa ja yrityksen verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa.

Aurinkosähkö tulee ennusteiden mukaan olemaan halvimpia sähkön tuotantomuotoja lähivuosien aikana, joten investoinnin kannattavuus kasvaa entisestään.

Aurinkopaneelit  tuovat yritykselle myös lisää tuloja, kun ylimääräinen sähkö voidaan myydä vaivattomasti pörssihintaan takaisin sähköyhtiölle.

Aurinko­paneelit yritykselle Savolaiselta toimijalta

Savon aurinkosähkö panostaa paikallisuuteen. Paikallisena toimijana pystymme toimimaan joustavan edullisesti.

Paikalliset pitkän ja rautaisen ammattitaidon omaavat sähkömiehemme tietävät aurinkopaneeleista lähes kaiken. Vankka asiantuntemus takaa, että aurinkosähköjärjestelmä saadaan varmasti hyödynnettyä optimaalisesti taloyhtiössä.

Sähkömiehet asentavat aurinkopaneelit suunniteltuun sijaintiin toimipisteellänne, kytkevät järjestelmän päälle, neuvovat teille järjestelmän sujuvan käytön ja tekevät tarvittavan ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Savon aurinkosähkön omat sähkömiehet hoitavat asennuksen joustavasti alusta loppuun. Emme käytä monen muun yrityksen tavoin eri aliurakoitsijoita asennukseen ja aurinkosähköjärjestelmän kytkemiseen.

Miksi valita meidät aurinkopaneeleiden toimittajaksi?

Varmistamme, että investointi on kannattava

Sähköinsinöörimme suunnittelee ja mitoittaa kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt ja investointi muutenkin kannattava.

Tästä syystä teemme aina suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta kaikki tarvittava tulee huomioitua.

Kerromme suunnittelukäynnillä rehdisti voimalan tuoton kohteessasi ja annamme sille takuun – jos takaamaamme tuottoon ei päästä, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattu tuottu saavutetaan.

Suunnittelukäynnillä kartoitamme myös kokonaistilanteen – kerromme, mikäli puusto varjostaa liikaa tai katto vaatisi kunnostusta, ennen kuin asennus olisi järkevää tehdä.

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sivustomme lomakkeella tai soittamalle meille!

Aina omat asentajat – ei alihankkijoita

Sähköasentajina työhistoriansa tehneet asentajamme ovat toimineet aurinkopaneeleiden parissa jo vuodesta 2015 ja toteuttaneet jo satoja voimaloita.

Arvostamme työntekijöitämme ja maksamme heille alan parhaimpiin kuuluvan palkan, joten he tekevät työnsä varmasti parhaansa mukaan ja hyvällä asenteella.

Voimme siis kymmenien tuhansien asennettujen paneeleiden kokemuksella sanoa, miten aurinkopaneelit tulee asentaa, jotta ne kestävät Suomen olosuhteissa – ja miten ne eivät kestä.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi.

Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla.

Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Savon aurinkosähkö tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.

Osta meiltä – tiedät, mitä saat!

Tarjoamme aurinkopaneelit avoimen edullisesti ja ilman yllätyksiä. Autamme oikein mitoitetun aurinkosähkön valinnassa ja asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat aurinkopaneelit yritykselle. Hoidamme tarvittaessa myös kohteen muita sähköasennusten tarpeita.

Tarjoamme edullisen, laadukkaan ja vaivattoman kokonaispaketin, jonka avulla yritys siirtyy sujuvasti nykyaikaan ja puhtaan aurinkosähkön tuottajaksi. Voimme yhdessä suunnitella yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun, joka on rahaa ja luontoa säästävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.