Aurinko­paneelit yritykselle – hyödynnä ilmainen energia

Aurinkosähkö säästää ympäristöä ja pienentää yrityksen sähkölaskua.

Yrityksissä sähkön tarve on usein suurin juuri silloin, kun ilmaista aurinkoenergiaa on saatavilla eniten. Aurinkopaneelit ovatkin järkevä sijoitus tulevaisuuteen, pienentyneiden sähkölaskujen ja hiilijalanjäljen myötä.

Aurinkopaneelit yritykselle kilpailu­kykyiseen hintaan

Savon aurinkosähkö Oy asentaa aurinkopaneelit yritykselle ripeästi, huolellisesti ja edullisesti. Haluamme toimia yrityksen apuna ekologisempaan energiantuotantoon siirtyessä ja tarjota aitoa kokonaispakettia kilpailukykyiseen hintaan.

Voitte varata yrityksellenne maksuttoman suunnitteluajan, jossa selvitämme yrityksellenne soveltuvimman aurinkosähköjärjestelmän koon – mihin aikoihin yrityksenne kulutushuiput osuvat ja miten aurinkoenergiaa on silloin saatavilla.

Samalla voidaan selvittää myös sähköauton latauksen mahdollisuudet toimipisteellänne.

Mitä etuja aurinkosähköllä saavutetaan?

Aurinkopaneelit tuovat yrityselle monia merkittäviä etuja. Paikallisesti tuotettu sähkö on asennuksen jälkeen käytännössä ilmaista energiaa ja yrityksen verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa.

Aurinkosähkö tulee ennusteiden mukaan olemaan halvimpia sähkön tuotantomuotoja lähivuosien aikana, joten investoinnin kannattavuus kasvaa entisestään.

Aurinkopaneelit  tuovat yritykselle myös lisää tuloja, kun ylimääräinen sähkö voidaan myydä vaivattomasti pörssihintaan takaisin sähköyhtiölle.

Aurinko­paneelit yritykselle Savolaiselta toimijalta

Savon aurinkosähkö panostaa paikallisuuteen. Paikallisena toimijana pystymme toimimaan joustavan edullisesti.

Paikalliset pitkän ja rautaisen ammattitaidon omaavat sähkömiehemme tietävät aurinkopaneeleista lähes kaiken. Vankka asiantuntemus takaa, että aurinkosähköjärjestelmä saadaan varmasti hyödynnettyä optimaalisesti taloyhtiössä.

Sähkömiehet asentavat aurinkopaneelit suunniteltuun sijaintiin toimipisteellänne, kytkevät järjestelmän päälle, neuvovat teille järjestelmän sujuvan käytön ja tekevät tarvittavan ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Savon aurinkosähkön omat sähkömiehet hoitavat asennuksen joustavasti alusta loppuun. Emme käytä monen muun yrityksen tavoin eri aliurakoitsijoita asennukseen ja aurinkosähköjärjestelmän kytkemiseen.

Osta meiltä – tiedät, mitä saat!

Tarjoamme aurinkopaneelit avoimen edullisesti ja ilman yllätyksiä. Autamme oikein mitoitetun aurinkosähkön valinnassa ja asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat aurinkopaneelit yritykselle. Hoidamme tarvittaessa myös kohteen muita sähköasennusten tarpeita.

Tarjoamme edullisen, laadukkaan ja vaivattoman kokonaispaketin, jonka avulla taloyhtiö siirtyy sujuvasti nykyaikaan ja puhtaan aurinkosähkön tuottajaksi. Voimme yhdessä suunnitella yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun, joka on rahaa ja luontoa säästävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.