Paikallinen aurinko­sähkön asiantuntija

Savon Aurinkosähkö on paikallinen, Kuopiolainen yritys joka koostuu kokeneista sähkömiehistä, jotka pystyvät toteuttamaan aurinkosähköjärjestelmät asennuksesta aina järjestelmän toimintakuntoon kytkemiseen asti.

Aurinkosähkö meiltä – miksi?

Hyvä suunnittelu ja laadukas asennus

Suunnittelemme ja mitoitamme kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt. Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin, jolloin autamme oikein mitoitetun järjestelmän valinnassa.

Asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat paneelit katolle ja kytkemme järjestelmän käyttöön. Teemme tietysti myös ilmoitukset sähköverkkoyhtiölle.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi. Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla. Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Paikalliset, ammattitaitoiset asentajat

Asentajamme ovat sähkömiehiä, jotka pystyvät toteuttamaan aurinkosähköjärjestelmät asennuksesta aina järjestelmän toimintakuntoon kytkemiseen asti.

Lisäksi pystymme hoitamaan myös kohteen muita sähköasennuksia, ja tarvittaessa voimme asentaa aurinkosähköjärjestelmiä joustavasti myös kauempanakin.

Savon aurinkosähkö Oy tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.