Paikallinen aurinko­sähkön asiantuntija

Savon Aurinkosähkö on paikallinen, Kuopiolainen yritys joka koostuu kokeneista sähkömiehistä, jotka pystyvät toteuttamaan aurinkosähköjärjestelmät asennuksesta aina järjestelmän toimintakuntoon kytkemiseen asti.

Tarjoamme aurinkopaneelit vuosituottotakuulla – tätä et muilta saa! Lue lisää

Miksi valita meidät aurinkosähkö­järjestelmän toimittajaksi?

Varmistamme, että investointi on kannattava

Sähköinsinöörimme suunnittelee ja mitoittaa kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt ja investointi muutenkin kannattava.

Tästä syystä teemme aina suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta kaikki tarvittava tulee huomioitua.

Kerromme suunnittelukäynnillä rehdisti voimalan tuoton kohteessasi ja annamme sille takuun – jos takaamaamme tuottoon ei päästä, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattu tuottu saavutetaan.

Suunnittelukäynnillä kartoitamme myös kokonaistilanteen – kerromme, mikäli puusto varjostaa liikaa tai katto vaatisi kunnostusta, ennen kuin asennus olisi järkevää tehdä.

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sivustomme lomakkeella tai soittamalle meille!

Aina omat asentajat – ei alihankkijoita

Sähköasentajina työhistoriansa tehneet asentajamme ovat toimineet aurinkopaneeleiden parissa jo vuodesta 2015 ja toteuttaneet jo satoja voimaloita.

Arvostamme työntekijöitämme ja maksamme heille alan parhaimpiin kuuluvan palkan, joten he tekevät työnsä varmasti parhaansa mukaan ja hyvällä asenteella.

Voimme siis kymmenien tuhansien asennettujen paneeleiden kokemuksella sanoa, miten aurinkopaneelit tulee asentaa, jotta ne kestävät Suomen olosuhteissa – ja miten ne eivät kestä.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi.

Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla.

Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Savon aurinkosähkö tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.