Aurinko­paneelit omakoti­taloon paikalliselta asian­tuntijalta

Olethan jo kuullut, että aurinkopaneelit omakotitaloon hankitaan pienentämään sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä? Ympäristötietoiset ihmiset haluavat panostaa tähän luonnolliseen energiamuotoon, joka on ekologista, puhdasta ja uusiutuvaa – ja joka ei lopu koskaan.

Autamme aurinkosähkön tuottajiksi

Savon aurinkosähkö Oy haluaa auttaa savolaisia kotitalouksia ja kesämökin omistajia alkamaan aurinkosähkön tuottajiksi. Asennamme nykyaikaiset aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille laadukkaana ja vaivattomana kokonaispakettina edullisesti.

Jos olet pohtinut aurinkopaneeleita kotiisi tai mökillesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Sovitaan suunnittelukäynti, jossa selvitetään rakennuksen mahdollisuudet aurinkosähkön tuotantoon. Samalla pystymme määrittelemään kohteen aurinkosähköjärjestelmän järkevyyden ja oikean mitoituksen.

Aurinko­paneelit omakoti­taloon – mitä siitä hyötyy?

Kun hankit aurinkopaneelit omakotitaloon, säästät luontoa ja lompakkoa. Aurinkosähkön tuottajana olet turvassa jatkuvasti kasvavilta sähkönsiirtomaksuilta tuottamalla itse kuluttamasi sähkön. Sähkölaskun pienentyessä pienennät samalla myös kiinteistön tuottamaa hiilijalanjälkeä huomattavasti.

Aurinkopaneelit ovat kehittyneet viime vuosina voimakkaasti. Ne pystyvät hyödyntämään aurinkosäteilyn yhä suuremmalla hyötysuhteella. Suomessa onkin ympäri vuoden mainiot mahdollisuudet sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Aurinkosähköjärjestelmien käyttöikä on nykyisin 30–40 vuotta, ja sen takaisinmaksuaika on noin 7–8 vuotta.

Aurinkopaneelit omakotitalossa tuottavat sähköä kiinteistön omaan tarpeeseen. Ne voivat tuottaa jopa kolmanneksen omakotitalon sähköntarpeesta. Jos tuotat sähköä aurinkopaneeleilla yli oman tarpeesi, voit myydä ylimääräinen sähkön vaivattomasti sähköyhtiöllesi. Sähköyhtiö hyvittää myymäsi sähkön helposti sähkölaskullasi.

Mihin aurinko­paneelit asennetaan?

Aurinkosähkön tuotanto on hyvin vaivatonta omakotitalon omistajalle. Aurinkopaneelit sopivat jokaiseen omakotitaloon lämmitysmuodosta riippumatta. Niitä ei tarvitse huoltaa, ne kestävät hyvin lumikuormaa ja pysyvät yleensä puhtaina vesisateiden ansiosta.

Omakotitalon ja piharakennuksen katto ovat erinomaisia paikkoja aurinkopaneeleille, koska sinne aurinko paistaa yleensä esteettömästi. Aurinkosähköä pystytään hyödyntämään tehokkaasti monen suuntaisilla katoilla. Joskus paneelit voidaan asentaa myös erilliseen telineeseen pihamaalle.

Näin me toimimme!

Meidän paikalliset ja pitkän linjan sähkömiehet ovat kivenkovia ammattilaisia ja tietävät aurinkopaneeleista paljon. Vankan kokemuksen turvin tiedämme, miten aurinkosähköjärjestelmä saadaan oikeasti hyödylliseksi kodissasi. Teemme urakkasopimuksen kirjallisena. Siihen kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta ja aikataulu.

Sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit omakotitaloon, kytkevät ne toimintakuntoon ja tekevät myös ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle. Asennuksen jälkeen asiakkaalle neuvotaan aurinkosähköjärjestelmän sujuva käyttö. Tarpeen vaatiessa voimme asentaa myös muita kodin sähköasennuksen tarpeita, kuten pistokkeet ja katkaisimet.

Aurinkopaneelit omakotitaloon sopivalla hinnalla

Savon aurinkosähkö tarjoaa laadukkaan ja selkeän palvelun. Sen ansiosta pystymme asentamaan aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille edullisesti ja vaivattomasti. Hinnoittelumme on avointa ja kilpailukykyistä, ja paikallisena toimijana pystymme olemaan kilpailijoita edullisempia.

Aurinkosähkö on puhdasta energiaa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Varaa Savon aurinkosähkön maksuton suunnittelukäynti ja toteutetaan sinulle sopiva ja järkevä ratkaisu, joka on kestävä sijoitus tulevaisuuteen.

Jätä meille soittopyyntö!

Saammeko auttaa aurinkopaneeleihin liittyvissä kysymyksissä? Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin mahdollisimman nopeaasti.