Aurinko­paneelit omakoti­taloon paikalliselta asian­tuntijalta

Olethan jo kuullut, että aurinkopaneelit omakotitaloon hankitaan pienentämään sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä? Ympäristötietoiset ihmiset haluavat panostaa tähän luonnolliseen energiamuotoon, joka on ekologista, puhdasta ja uusiutuvaa – ja joka ei lopu koskaan.

Tarjoamme aurinkopaneelit vuosituottotakuulla – tätä et muilta saa! Lue lisää

Autamme aurinkosähkön tuottajiksi

Savon aurinkosähkö Oy haluaa auttaa savolaisia kotitalouksia ja kesämökin omistajia alkamaan aurinkosähkön tuottajiksi. Asennamme nykyaikaiset aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille laadukkaana ja vaivattomana kokonaispakettina edullisesti.

Jos olet pohtinut aurinkopaneeleita kotiisi tai mökillesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Sovitaan suunnittelukäynti, jossa selvitetään rakennuksen mahdollisuudet aurinkosähkön tuotantoon. Samalla pystymme määrittelemään kohteen aurinkosähköjärjestelmän järkevyyden ja oikean mitoituksen.

Aurinko­paneelit omakoti­taloon – mitä siitä hyötyy?

Kun hankit aurinkopaneelit omakotitaloon, säästät luontoa ja lompakkoa. Aurinkosähkön tuottajana olet turvassa jatkuvasti kasvavilta sähkönsiirtomaksuilta tuottamalla itse kuluttamasi sähkön. Sähkölaskun pienentyessä pienennät samalla myös kiinteistön tuottamaa hiilijalanjälkeä huomattavasti.

Aurinkopaneelit ovat kehittyneet viime vuosina voimakkaasti. Ne pystyvät hyödyntämään aurinkosäteilyn yhä suuremmalla hyötysuhteella. Suomessa onkin ympäri vuoden mainiot mahdollisuudet sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Aurinkosähköjärjestelmien käyttöikä on nykyisin 30–40 vuotta, ja sen takaisinmaksuaika on noin 7–8 vuotta.

Aurinkopaneelit omakotitalossa tuottavat sähköä kiinteistön omaan tarpeeseen. Ne voivat tuottaa jopa kolmanneksen omakotitalon sähköntarpeesta. Jos tuotat sähköä aurinkopaneeleilla yli oman tarpeesi, voit myydä ylimääräinen sähkön vaivattomasti sähköyhtiöllesi. Sähköyhtiö hyvittää myymäsi sähkön helposti sähkölaskullasi.

Mihin aurinko­paneelit asennetaan?

Aurinkosähkön tuotanto on hyvin vaivatonta omakotitalon omistajalle. Aurinkopaneelit sopivat jokaiseen omakotitaloon lämmitysmuodosta riippumatta. Niitä ei tarvitse huoltaa, ne kestävät hyvin lumikuormaa ja pysyvät yleensä puhtaina vesisateiden ansiosta.

Omakotitalon ja piharakennuksen katto ovat erinomaisia paikkoja aurinkopaneeleille, koska sinne aurinko paistaa yleensä esteettömästi. Aurinkosähköä pystytään hyödyntämään tehokkaasti monen suuntaisilla katoilla. Joskus paneelit voidaan asentaa myös erilliseen telineeseen pihamaalle.

Näin me toimimme!

Meidän paikalliset ja pitkän linjan sähkömiehet ovat kivenkovia ammattilaisia ja tietävät aurinkopaneeleista paljon. Vankan kokemuksen turvin tiedämme, miten aurinkosähköjärjestelmä saadaan oikeasti hyödylliseksi kodissasi. Teemme urakkasopimuksen kirjallisena. Siihen kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta ja aikataulu.

Sähkömiehemme asentavat aurinkopaneelit omakotitaloon, kytkevät ne toimintakuntoon ja tekevät myös ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle. Asennuksen jälkeen asiakkaalle neuvotaan aurinkosähköjärjestelmän sujuva käyttö. Tarpeen vaatiessa voimme asentaa myös muita kodin sähköasennuksen tarpeita, kuten pistokkeet ja katkaisimet.

Aurinkopaneelit omakotitaloon sopivalla hinnalla

Savon aurinkosähkö tarjoaa laadukkaan ja selkeän palvelun. Sen ansiosta pystymme asentamaan aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille edullisesti ja vaivattomasti. Hinnoittelumme on avointa ja kilpailukykyistä, ja paikallisena toimijana pystymme olemaan kilpailijoita edullisempia.

Aurinkosähkö on puhdasta energiaa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Varaa Savon aurinkosähkön maksuton suunnittelukäynti ja toteutetaan sinulle sopiva ja järkevä ratkaisu, joka on kestävä sijoitus tulevaisuuteen.

Jätä meille soittopyyntö!

Saammeko auttaa aurinkopaneeleihin liittyvissä kysymyksissä? Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin mahdollisimman nopeaasti.

Miksi valita meidät omakotitalon aurinkopaneeleiden toimittajaksi?

Varmistamme, että investointi on kannattava

Sähköinsinöörimme suunnittelee ja mitoittaa kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt ja investointi muutenkin kannattava.

Tästä syystä teemme aina suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta kaikki tarvittava tulee huomioitua.

Kerromme suunnittelukäynnillä rehdisti voimalan tuoton kohteessasi ja annamme sille takuun – jos takaamaamme tuottoon ei päästä, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattu tuottu saavutetaan.

Suunnittelukäynnillä kartoitamme myös kokonaistilanteen – kerromme, mikäli puusto varjostaa liikaa tai katto vaatisi kunnostusta, ennen kuin asennus olisi järkevää tehdä.

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sivustomme lomakkeella tai soittamalle meille!

Aina omat asentajat – ei alihankkijoita

Sähköasentajina työhistoriansa tehneet asentajamme ovat toimineet aurinkopaneeleiden parissa jo vuodesta 2015 ja toteuttaneet jo satoja voimaloita.

Arvostamme työntekijöitämme ja maksamme heille alan parhaimpiin kuuluvan palkan, joten he tekevät työnsä varmasti parhaansa mukaan ja hyvällä asenteella.

Voimme siis kymmenien tuhansien asennettujen paneeleiden kokemuksella sanoa, miten aurinkopaneelit tulee asentaa, jotta ne kestävät Suomen olosuhteissa – ja miten ne eivät kestä.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi.

Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla.

Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Savon aurinkosähkö tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.