Aurinkosähkö­järjestelmä vaivattomasti vuosituotto­takuulla

Tätä takuuta et muilta saa – vuosituottotakuu aurinkovoimalallesi!

Kartoitamme asentamamme kohteet tarkasti, joten tiedämme, mitä kannattaa asentaa ja minne – tästä syystä voimme luvata kohdekohtaisesti vuosituottotakuun, joka pitää.

Laskemme vuosituoton kohteellesi ja annamme takuun sen pitävyydestä – jos luvattua tuottoa ei tule, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattuun tuottoon päästään.

Lupaamamme tuoton kohteellesi saat pyytämällä meiltä tarjouksen.

Paljon aurinkopaneelit maksavat?

Meiltä saat aurinkopaneelit kilpailukykyiseen hintaan asennettuna, jolloin myös takaisinmaksuajat ovat järkeviä.

Katso tästä aurinkopaneeleiden hinta savon alueella tai pyydä suoraan tarjous omaan kohteeseesi. Otamme sitten yhteyttä ja sovitaan suunnittelukäynti, jossa selvitetään omakotitalon, taloyhtiön tai kesämökin potentiaali aurinkosähkön tuotantoon. Näin pystytään määrittelemään huolellisesti kohteen aurinkosähköjärjestelmän oikea mitoitus.

Autamme savolaisia kotitalouksia, maatiloja ja yrityksiä ryhtymään ekologisen aurinkosähkön tuottajiksi. Asennamme nykyaikaiset aurinkopaneelit omakotitaloon ja yrityksiin vaivattomana kokonaispakettina edulliseen hintaan.

Aurinko­paneelit omakoti­taloon

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava omakotitalossa myös Suomessa. Nykyaikaiset aurinkopaneelit nimittäin hyödyntävät aurinkosäteilyn yhä suuremmalla hyötysuhteella ja niiden käyttöikä on pitkä, noin 30–40 vuotta.

Kehityksen ja suosion kasvun myötä aurinkosähkö­järjestelmien hinnat ovat laskeneet niin, että takaisinmaksuajoissa päästään jo 7–8 vuoteen.

Tutustu palveluumme

Aurinko­paneelit maatilalle

Maatilat saavat aurinkosähköjärjestelmistä monia merkittäviä etuja. Aurinkosähkö on nimittäin ekologinen ja puhdas tapa tuottaa sähköä. Asentamalla aurinkopaneelit maatilalle sähköä voidaan tuottaa omavaraisesti ja näin pienentää maatilan sähkölaskua merkittävästi.

Tutustu palveluumme

Aurinko­sähkö­järjestelmä toimii parhaiten pakkas­säässä

Suomessa on mainiot olosuhteet aurinkosähkön tuottamiseen. Vaikka aurinko paistaa suurimman osan vuodesta matalammalta kuin eteläisissä maissa, Suomessa on ympärivuotisesti paremmat olosuhteet aurinkosähkön tuotantoon.

Aurinkosähköjärjestelmä toimii parhaimmillaan pakkassäässä. Aurinkopaneelit pystyvät tehokkaasti hyödyntämään suoran auringonpaisteen lisäksi myös kaiken hajasäteilyn, jota tulee talvisin lumihangesta ja läpi vuoden pilvistä. Auringon säteet pääsevät pilviverhonkin läpi.

Miksi valita meidät aurinkosähkö­järjestelmän toimittajaksi?

Varmistamme, että investointi on kannattava

Sähköinsinöörimme suunnittelee ja mitoittaa kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt ja investointi muutenkin kannattava.

Tästä syystä teemme aina suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta kaikki tarvittava tulee huomioitua.

Kerromme suunnittelukäynnillä rehdisti voimalan tuoton kohteessasi ja annamme sille takuun – jos takaamaamme tuottoon ei päästä, asennamme maksutta lisää paneeleita, jotta luvattu tuottu saavutetaan.

Suunnittelukäynnillä kartoitamme myös kokonaistilanteen – kerromme, mikäli puusto varjostaa liikaa tai katto vaatisi kunnostusta, ennen kuin asennus olisi järkevää tehdä.

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sivustomme lomakkeella tai soittamalle meille!

Aina omat asentajat – ei alihankkijoita

Sähköasentajina työhistoriansa tehneet asentajamme ovat toimineet aurinkopaneeleiden parissa jo vuodesta 2015 ja toteuttaneet jo satoja voimaloita.

Arvostamme työntekijöitämme ja maksamme heille alan parhaimpiin kuuluvan palkan, joten he tekevät työnsä varmasti parhaansa mukaan ja hyvällä asenteella.

Voimme siis kymmenien tuhansien asennettujen paneeleiden kokemuksella sanoa, miten aurinkopaneelit tulee asentaa, jotta ne kestävät Suomen olosuhteissa – ja miten ne eivät kestä.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi.

Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla.

Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Savon aurinkosähkö tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.