Savon aurinko­sähköltä aurinko­paneelit vaivattomasti edulliseen hintaan

Tiesithän, että aurinkosähkö toimii myös täällä Pohjolassa? Se vastaa tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin, kun ilmasto lämpenee ja paineet uusiutuvan energian tuottamiseen kasvavat. Aurinkoenergia on puhdasta, edullista ja helppoa luonnon tuottamaa uusiutuvaa energiaa, jota on tarjolla loputtomiin.

Paljon aurinkopaneelit maksavat?

Meiltä saat aurinkopaneelit edulliseen hintaan asennettuna, jolloin myös takaisinmaksuajat ovat järkeviä. Katso tästä aurinkopaneeleiden hinta savon alueella tai pyydä suoraan tarjous omaan kohteeseesi. Otamme sitten yhteyttä ja sovitaan suunnittelukäynti, jossa selvitetään omakotitalon, taloyhtiön tai kesämökin potentiaali aurinkosähkön tuotantoon. Näin pystytään määrittelemään huolellisesti kohteen aurinkosähköjärjestelmän oikea mitoitus.

Autamme savolaisia kotitalouksia, maatiloja ja taloyhtiöitä ryhtymään ekologisen aurinkosähkön tuottajiksi. Asennamme nykyaikaiset aurinkopaneelit omakotitaloon ja taloyhtiöihin vaivattomana kokonaispakettina edulliseen hintaan.

Aurinko­paneelit omakoti­taloon

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava omakotitalossa myös Suomessa. Nykyaikaiset aurinkopaneelit nimittäin hyödyntävät aurinkosäteilyn yhä suuremmalla hyötysuhteella ja niiden käyttöikä on pitkä, noin 30–40 vuotta.

Kehityksen ja suosion kasvun myötä aurinkosähkö­järjestelmien hinnat ovat laskeneet niin, että takaisinmaksuajoissa päästään jo 7–8 vuoteen.

Tutustu palveluumme

Aurinko­paneelit talo­yhtiölle

Taloyhtiöt saavat aurinkosähköjärjestelmistä monia merkittäviä etuja. Aurinkosähkö on nimittäin ekologinen ja puhdas tapa tuottaa sähköä. Asentamalla aurinkopaneelit taloyhtiölle sähköä voidaan tuottaa omavaraisesti ja näin myös pienentää taloyhtiön asukkaiden sähkölaskua.

Ennusteiden mukaan aurinkosähkö tulee olemaan edullisimpia sähkön tuotantomuotoja lähitulevaisuudessa.

Tutustu palveluumme

Aurinko­sähkö­järjestelmä toimii parhaiten pakkas­säässä

Suomessa on mainiot olosuhteet aurinkosähkön tuottamiseen. Vaikka aurinko paistaa suurimman osan vuodesta matalammalta kuin eteläisissä maissa, Suomessa on ympärivuotisesti paremmat olosuhteet aurinkosähkön tuotantoon.

Aurinkosähköjärjestelmä toimii parhaimmillaan pakkassäässä. Aurinkopaneelit pystyvät tehokkaasti hyödyntämään suoran auringonpaisteen lisäksi myös kaiken hajasäteilyn, jota tulee talvisin lumihangesta ja läpi vuoden pilvistä. Auringon säteet pääsevät pilviverhonkin läpi.

Aurinkosähkö meiltä – miksi?

Hyvä suunnittelu ja laadukas asennus 

Suunnittelemme ja mitoitamme kuhunkin kohteeseen järkevän aurinkosähköjärjestelmän, jotta takaisinmaksuaika olisi mahdollisimman lyhyt. Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin, jolloin autamme oikein mitoitetun järjestelmän valinnassa.

Asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat paneelit katolle ja kytkemme järjestelmän käyttöön. Teemme tietysti myös ilmoitukset sähköverkkoyhtiölle.

Kilpailukykyinen hinta

Koska Savon aurinkosähkö on paikallinen toimija, pystymme olemaan kilpailijoitamme edullisempi. Meillä ei ole kallista myyntiorganisaatiota taustalla, ja lisäksi hinnoittelu on verkkosivustollamme vapaasti nähtävillä, jolloin asiakkaana tiedät, mitä ostat ja millä hinnalla. Teemme lisäksi kirjallisen urakkasopimuksen, johon kirjataan aurinkovoimalan sisältö, hinta sekä aikataulu.

Meillä tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Jos virheitä sattuu, korjaamme ne parhaamme mukaan.

Paikalliset, ammattitaitoiset asentajat

Asentajamme ovat sähkömiehiä, jotka pystyvät toteuttamaan aurinkosähköjärjestelmät asennuksesta aina järjestelmän toimintakuntoon kytkemiseen asti.

Lisäksi pystymme hoitamaan myös kohteen muita sähköasennuksia, ja tarvittaessa voimme asentaa aurinkosähköjärjestelmiä joustavasti myös kauempanakin.

Savon aurinkosähkö Oy tarjoaa kokonaispalvelun, joka on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Tartu hetkeen ja ala ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva ja järkevä ratkaisu, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.