Aurinko­paneelit talo­yhtiöön – sijoita tulevai­suuteen

Aurinkosähkö säästää ympäristöä ja pienentää sähkölaskua. Aurinkopaneelit ovatkin järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Asentamalla aurinkopaneelit taloyhtiöön voidaan siirtyä omavaraiseen sähköntuotantoon, joka mahdollistaa edullista sähköä taloyhtiön asukkaille.

Aurinkopaneelit taloyhtiölle kilpailu­kykyiseen hintaan

Savon aurinkosähkö Oy asentaa aurinkopaneelit taloyhtiöön ripeästi, huolellisesti ja edullisesti. Haluamme toimia taloyhtiöiden apuna ja tarjota aitoa kokonaispakettia kilpailukykyiseen hintaan.

Voitte varata taloyhtiöllenne suunnitteluajan, jossa selvitämme taloyhtiönne soveltuvuuden aurinkosähkön tuotantoon. Samalla voidaan selvittää myös muiden palveluiden, kuten sähköauton latauksen, mahdollisuudet.

Mitä etuja aurinkosähköllä saavutetaan?

Aurinkopaneelit tuovat taloyhtiöön monia merkittäviä etuja. Paikallisesti tuotettu sähkö on asennuksen jälkeen käytännössä ilmaista energiaa ja taloyhtiöissäkin verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa.

Aurinkosähkö tulee ennusteiden mukaan olemaan halvimpia sähkön tuotantomuotoja lähivuosien aikana, joten investoinnin kannattavuus kasvaa entisestään. Aurinkopaneelit taloyhtiössä tuo myös tuloja, kun ylimääräinen sähkö voidaan myydä vaivattomasti pörssihintaan takaisin sähköyhtiölle.

Kiinteistösähkön hinta pienenee taloyhtiöissä

Taloyhtiöissä sähkön kokonaiskulutus koostuu taloyhtiön kiinteistösähköstä sekä asuntojen kuluttamasta sähköstä. Kullakin asunnolla on oma sähkömittari ja sähkösopimus. Taloyhtiöllä on taas oma mittari ja sähkösopimus kiinteistösähköstä. Kun hankitaan aurinkopaneelit taloyhtiöön, saadaan nimenomaan kiinteistösähkön kulutusta hallintaan.

Kerrostaloyhtiöissä aurinkopaneeleilla korvataan yhteisesti maksettavaa kiinteistösähkönkulutusta, johon kuuluvat hissien, ilmanvaihtokoneiden ja yhteisten tilojen valaistuksen sähkönkulutus.

Rivitaloyhtiöissä kiinteistösähköä kuluu yleensä vähemmän. Kulutusta voi kuitenkin lisätä esimerkiksi yhteiskäytössä olevat sähköauton latauspisteet. 

Aurinkosähkö nostaa koko kiinteistön arvoa

Yhä useammat suomalaiset taloyhtiöt hankkivat aurinkopaneelit pienentämään sähkölaskua ja kiinteistön hiilijalanjälkeä sekä toisaalta kasvattamaan kiinteistön arvoa ja omavaraisuutta. Lisäksi, kun aurinkopaneelit taloyhtiöön hankitaan, osakkaat ovat yhä paremmin turvassa nousevilta sähkönsiirtomaksuilta tuottamalla itse kuluttamaansa sähköä.

Aurinko­paneelit taloyhtiöön paikalliselta toimijalta

Savon aurinkosähkö panostaa paikallisuuteen. Paikallisena toimijana pystymme toimimaan joustavan edullisesti. Paikalliset pitkän ja rautaisen ammattitaidon omaavat sähkömiehemme tietävät aurinkopaneeleista lähes kaiken. Vankka asiantuntemus takaa, että aurinkosähköjärjestelmä saadaan varmasti hyödynnettyä optimaalisesti taloyhtiössä. Sähkömiehet asentavat aurinkopaneelit taloyhtiöön, kytkevät järjestelmän päälle, neuvovat asiakkaalle järjestelmän sujuvan käytön ja tekevät tarvittavan ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Savon aurinkosähkön omat sähkömiehet hoitavat asennuksen joustavasti alusta loppuun. Emme käytä monen muun yrityksen tavoin eri aliurakoitsijoita asennukseen ja aurinkosähköjärjestelmän kytkemiseen.

Osta meiltä – tiedät, mitä saat!

Tarjoamme aurinkopaneelit avoimen edullisesti ja ilman yllätyksiä. Autamme oikein mitoitetun aurinkosähkön valinnassa ja asennamme nykyaikaiset ja toimintavarmat aurinkopaneelit taloyhtiöön. Hoidamme tarvittaessa myös kohteen muita sähköasennusten tarpeita.

Tarjoamme edullisen, laadukkaan ja vaivattoman kokonaispaketin, jonka avulla taloyhtiö siirtyy sujuvasti nykyaikaan ja puhtaan aurinkosähkön tuottajaksi. Voimme yhdessä suunnitella taloyhtiöönne sopivan ratkaisun, joka on rahaa ja luontoa säästävä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.