Sähkötyöt Kuopiossa

Aurinkosähköjärjestelmien asennuksien yhteydessä teemme myös muut kodin sähkötyöt, jotta saisitte kaiken hyödyn irti aurinkosähköjärjestelmästänne.

Sähkömies kotiin

Aurinkopaneeleiden asennuksien lisäksi teemme pienet kodin sähkötyöt kuntoon, asennamme nykyaikaiset sähköauton latauspisteet sekä varmistamme, että kodin ja kiinteistön sähköt ovat varmasti turvalliset.

Savon aurinkosähkö Oy haluaa auttaa savolaisia kotitalouksia, taloyhtiöitä ja kesämökin omistajia alkamaan ekologisen aurinkosähkön tuottajiksi. Asennamme nykyaikaiset aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille laadukkaana ja vaivattomana kokonaispakettina – edullisesti.

Jos olet pohtinut aurinkopaneeleita kotiisi tai mökillesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Sovitaan suunnittelukäynti, jossa selvitetään rakennuksen mahdollisuudet aurinkosähkön tuotantoon. Samalla pystymme määrittelemään kohteen aurinkosähköjärjestelmän järkevyyden ja oikean mitoituksen.

Autamme kodin sähkötöissä

Meidän paikalliset ja pitkän linjan sähkömiehet ovat kivenkovia ammattilaisia ja tietävät aurinkopaneeleiden lisäksi kodin ja kiinteistön sähköistä paljon. Vankan kokemuksen turvin tiedämme, miten aurinkosähköjärjestelmä saadaan oikeasti hyödylliseksi kodissasi.

Tarpeen vaatiessa asennamme myös muita kodin sähköasennuksen tarpeita, kuten pistokkeet ja katkaisimet.

Jätä meille soittopyyntö!

Saammeko auttaa aurinkopaneeleihin tai kodin sähköihin liittyvissä kysymyksissä? Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin mahdollisimman nopeaasti.